Equimovie

Equimovie maakt professionele films van paarden die verkocht moeten worden. Nederland is klein, maar groot in de paardensport! Vaak komen ge├»nteresseerde kopers vanuit de hele wereld naar Nederland om hier hun toekomstige toppaard uit te zoeken. Veel handelsstallen werken al met professionele fotografie en steeds vaker zien we zelfgemaakte video’s van paarden terug op websites. Equimovie zorgt ervoor dat uw video dezelfde kwaliteit uitstraalt als uw toppaard! Kortom, u kunt het paard op een professionele wijze aanbieden, passend bij de uitstraling van de website, het paard en uw bedrijf.

 

Kwaliteiten van het paard

Bij Equimovie staat kwaliteit hoog in het vaandel, zowel de kwaliteit van de film als de kwaliteiten van het paard. Wij zorgen ervoor dat de juiste oefeningen in beeld komen, gelijk aan het africhtingsniveau van het paard. Op deze manier kunt u het beste van uw paard laten zien!

Makkelijk te gebruiken bij Social Media

De films worden online aangeleverd. U kunt ze eenvoudig delen met social media zoals facebook. De video is eenvoudig te plaatsen op sporthorses, marktplaats en andere verkooppagina’s.