Over KLEUR!

Over Kleur!

Mijn naam is Eveline Keur en ik ben freelancer op het gebied van film en fotografie. Het vak heb ik o.a. geleerd bij Mediawerkplaats Rotterdam, een echt Rotterdams productiebedrijf. Mijn interesses liggen vrij breed en vanuit mijn passie voor paarden is ook mijn liefde voor film en fotografie ontstaan. Dit klinkt misschien wat onlogisch, maar wat is nu mooier om op de foto te zetten dan een paard?

Vanuit mijn passie voor de paardensport ben ik op 16 jarige leeftijd gestart met de MBO opleiding Paardenhouderij, Sport en Management. Een mooi vak, maar lastig om je brood in te blijven verdienen. Toen ik in mijn derde leerjaar een paardenevenement had georganiseerd wist ik het zeker, ik kan mijn verschillende interesses combineren!

Na enige tijd gewerkt te hebben bij een dressuurstal ben ik een HBO opleiding gaan volgen, Media & Entertainment Management aan de Hogeschool Inholland. En deze opleiding heeft mijn gedachte waar gemaakt! En natuurlijk vind ik het ook leuk om op andere manieren bezig te zijn met film en tv. Eigenlijk is het vak zo leuk, dat het niet echt uitmaakt wat je voor de camera hebt staan. Het is elke keer juist de uitdaging om het zo mooi en goed mogelijk in beeld te krijgen!

Ik heb mezelf ontwikkeld op het gebied van fotografie, film en tv productie, een vak waarin ik mijn kwaliteiten kwijt kan.