Equimovie

Equimovie maakt professionele films van paarden die verkocht moeten worden. Nederland is klein, maar groot in de paardensport! Vaak komen geïnteresseerde kopers vanuit de hele wereld naar Nederland om hier hun toekomstige toppaard uit te zoeken. Veel handelsstallen werken al met professionele fotografie en steeds vaker zien we zelfgemaakte video’s van paarden terug op websites. Equimovie zorgt ervoor dat uw video dezelfde kwaliteit uitstraalt als uw toppaard! Kortom, u kunt het paard op een professionele wijze aanbieden, passend bij de uitstraling van de website, het paard en uw bedrijf.

Kwaliteiten van het paard

Bij Equimovie staat kwaliteit hoog in het vaandel, zowel de kwaliteit van de film als de kwaliteiten van het paard. Wij zorgen ervoor dat de juiste oefeningen in beeld komen, gelijk aan het africhtingsniveau van het paard. Op deze manier kunt u het beste van uw paard laten zien!

Makkelijk te gebruiken bij Social Media

De films worden online aangeleverd. U kunt ze eenvoudig delen met social media zoals facebook. De video is eenvoudig te plaatsen op sporthorses, marktplaats en andere verkooppagina’s.

Over de maker

Mijn naam is Eveline Viergever – Keur, en al sinds mijn 10e jaar zijn paarden en pony’s mijn grote hobby! Inmiddels zijn we ruim 25 jaar verder, en heb ik meerdere paarden in het Z2 of ZZL dressuur uitgebracht. Ook houd ik van een sprongetje of een mooie rit op het strand.

Ik heb de MBO4 opleiding Paardenhouderij, Sport & Management afgerond. Ik heb o.a. gewerkt bij Barbara van der Broek en Hans Peter Minderhoud. Ook heb ik de HBO opleiding Media & Entertainment Managent afgerond en hierna enkele jaren bij een filmproducent gewerkt te Rotterdam. Inmiddels ben ik reeds 8 jaar werkzaam bij de NAVB (Nederlandse Academie voor Beeldcreatie) als stagecoordinator. Daarnaast werk ik zelfstandig voor Kleur! film en fotografie en Equimovie. Equimovie is dus een hele mooie combinatie van mijn 2 grootste liefdes, beeldmaken en paardensport!