Geboorte in Kleur!

Die kleine voetjes, die gerimpelde vingertjes, de eerste ademhaling, dat natte lijfje op je borst. De eerste ontmoeting met broertjes of zusjes…

Hoe mooi is het als je die bijzondere gebeurtenis, de geboorte van jouw kindje, keer op keer kunt herbeleven? Dat je later aan je zoon of dochter kunt laten zien hoe hij of zij ter wereld is gekomen? Dat je kunt zien wat er allemaal om je heen is gebeurd tijdens jouw bevalling, omdat je dat niet echt hebt meegekregen?

Als moeder van 2 heerlijke kinderen, ben ik zelf heel blij dat ik van mijn beide bevallingen veel goede foto’s heb. Ik heb deze foto’s al zo vaak teruggekeken en steeds weer zie ik hoe bijzonder dit was om te mogen doen, een kind op de wereld zetten. En dat gun ik anderen ook! Daarom zorg ik voor een mooie fotoserie van jouw bevalling, zodat ook jij de eerste ontmoeting met jouw kindje steeds opnieuw kunt bekijken. En alles wat er omheen is gebeurd.

Wil jij dit ook? Neem dan gerust contact met mij op, zodat we kennis kunnen maken! Ik werk in de regio Hoeksche Waard met een straal van 20km.

Bekijk hier mijn portfolio geboortefotografie.